GRAAG STELLEN WE ONS VOOR

Onze mensen


Ons DNA

Wij zijn ontwikkelaars, uitvinders maar vooral ook doeners. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn trots op onze unieke technologie. Kritisch op onszelf, elkaar en ons product. We zien en doen wat er gedaan moet worden en helpen elkaar. Dagelijks vers fruit bij onze lunches vinden we logisch. Het vieren van onze successen ook.

Het eerste begin

Ojah is in 2009 opgericht door Frank Giezen, Jeroen Willemsen en Wouter Jansen. De drie waren collega's van elkaar en alle drie hadden ze een achtergrond in food engineering. Toen de mogelijkheid zich voordeed om zelf testen te doen, blijkt één van hun ideeën meteen een knalsucces. Met behulp van extrusie kunnen ze van sojameel en water een materie maken die dezelfde vezelstructuur heeft als vlees. Als Frank het voor het eerst proeft, zegt hij de voor Ojah legendarische woorden: “Verhip, het lijkt net kip!” De ontdekking is de basis voor de onderneming. 

Het product: plantaardige kip, met dezelfde textuur, dezelfde smaak (als je wilt), maar dan met een veel lagere ecologische footprint. Ze noemen het product Beeter, vanwege de bijzondere ‘bite’ en de kwaliteit van het product.

Onze waarom, wat en hoe

Missie

Ojah droomt van een plantaardige revolutie en wil met de productie van duurzame, plantaardige eiwitproducten, deze transitie maximaal stimuleren.

Visie

Ojah gelooft in innovatie. We zijn ontwikkelaars, uitvinders, maar vooral ook doeners. We zijn ervan overtuigd dat met de juiste kennis en expertise de grootste vraagstukken kunnen worden opgelost. Bij Ojah willen we op een positieve manier, mensen over de hele wereld inspireren om meer en vaker voor plantaardige eiwitten te kiezen. 

Strategie

Ojah heeft een mondiale ambitie. Bij Ojah geloven we dat de meest duurzame weg naar mondiale groei via strategische partnerships is. We zijn continu op zoek naar partners met kennis van markt en consument om samen Beeter als ingrediënt of als eindproduct te introduceren op de lokale markt.

Integriteit

Wij zijn eerlijk en betrouwbaar naar elkaar, onze partners en de rest van de wereld. Wij zeggen wat we doen en doen wat we beloven, op Ojah kun je bouwen.

Kwaliteit

Als we een mondiale shift willen bereiken, moeten we het allerbeste maken. Onze producten voldoen aan de hoogste verwachtingen en kwaliteitseisen. Wij hechten ontzettend veel waarde aan hygiëne, veiligheid en smaak. Onze unieke plantaardige vleesvervanger heet niet voor niets Beeter.

Samen

Bij Ojah geloven we in de synergie van samenwerken. Wij vormen een eenheid en werken nauw met elkaar samen. Met onze partners creëren we duurzame relaties. Wij staan altijd voor elkaar klaar, geven elkaar feedback en helpen waar nodig.

Respect

Wij hebben een verantwoordelijkheid naar anderen. Naar mens, dier en de planeet. Wij dragen ons steentje bij aan een betere wereld. Wij behandelen elkaar, zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

Ambitieus

Een betere wereld realiseren we alleen met nieuwe, betere ideeën en doorzettingsvermogen. Wij leggen de lat hoog voor onszelf en zijn continu bezig met de ontwikkeling naar nóg beter. Wij durven groot te dromen en zetten door tot we onze dromen gerealiseerd hebben.

Werken bij Ojah

Samen werken aan de allerbeste producten. Bijdragen aan een betere wereld. Start bij Ojah en maak het verschil.

Disclaimer - Privacybeleid

ADRES

Ojah
Cuneraweg 9c 
4051 CE Ochten

VOLG ONS

© Copyright 2024 Werken bij Ojah - Ontwikkeld door Recruition B.V. - Alle rechten voorbehouden.